Tuinverlichting


Vooral in de zomermaanden vertoeven we graag wat langer in de tuin om voluit te genieten van het buitengevoel.  Wat extra verlichting komt dan zeker van pas. Bovendien geeft de juiste verlichting uw tuin een heel ander karakter.  Ook in de wintermaanden is sfeerverlichting in uw tuin bijzonder mooi om er vanuit de warme woonkamer naar te kijken. Kortom; de juiste tuinverlichting brengt u in de juiste sfeer.
Ook het veiligheidsaspect is belangrijk. Door uw buitenverlichting te activeren bij de minste beweging worden ongewenste personen afgeschrikt.

Hebt u graag een deskundig advies en een offerte op maat? Contacteer dan Franky Van der Auwera uit Schoten voor een vrijblijvende kennismaking in verband met uw tuinverlichting. Ik verzorg uw tuinverlichting van a tot z en doe ook het ruwere werk. Denk daarbij aan het graafwerk en het voorzien van stevige sokkels, als dat nodig is.
 

 

Naast verlichting in uw tuin verzorg ik ook algemene elektriciteitswerken bij nieuwbouw  en renovatie. Daarnaast sta ik voor u klaar als u een dringend elektriciteitsprobleem heeft. Voor verdere vragen of meer info, raadpleeg gerust de contactpagina.